Spoštovani starši!

Ker gre za res NUJNE zadeve, NATANČNO preberite OBVESTILO, preberite si obvestilo, ki se nanaša na nujne potrebe po dežurstvu v času, ko bo vrtec zaprt.

Na e-naslov, ki je naveden v dopisu (natasa.kostrevc1@guest.arnes.si), pošljite še danes, če je mogoče, informacijo, ali potrebujete nujno dežurstvo za otroka v času zaprtega vrtca. Še enkrat poudarjam, da je nujno dežurstvo namenjeno le otrokom delavcev, ki delajo v nujnih službah (zloženka o kritični infrastrukturi) in v primeru, da sta oba starša v nujnih službah, kar boste dokazali s potrdilom DELODAJALCA. Vse je zelo natančno opredeljeno v dopisu. Skenirana, podpisana in požigosana potrdila delodajalcev nam prav tako pošljite na isti e-naslov, za to pa imate čas do nedelje do 10. ure.

Prosim, držite se danih rokov, saj kasneje poslanih sporočil VEČ NE BOMO MOGLI UPOŠTEVATI.

BREZ POTRDILA DELODAJALCA OTROKA NE BOMO SPREJELI.

Posredujem vam tudi okrožnico MIZŠ, kjer so odgovori na vprašanja tudi glede plačila staršev v času izrednih razmer. V okrožnici je tudi podrobneje opisano, kako bodo zadeve potekale v vrtcu v času dežurstva (merjenje temperature, zaščitna oprema za otroka, izolacija v primeru opažanja bolezenskih znakov in podobno). Prosim, natančno preučite tudi ta dokument.

 

Ko bomo zbrali vse podatke, bomo v sodelovanju z županom in predstavniki civilne zaščite določili, v katerem vrtcu bo dežurstvo in vas o tem obvestili naknadno.

ŠE ENKRAT: PROSIM, ČIM PREJ POŠLJITE PODATKE O POTREBAH ZA DEŽURSTVO!!!!

Vse dobro vam želim in pazite nase!

Ravnateljica, Silvija Komočar